Onze verkoopsadviseurs staan voor u klaar! 

  • Om samen met u uw nieuwe reisgezel te vinden.
  • Om u de beste overnameprijs te bieden voor uw huidige wagen.
  • Om de meest voordelige financieringsformule te kiezen, ongeacht of u een particuliere klant, een ondernemer of een fleetverantwoordelijke bent.
  • Om u alle nodige extra diensten aan te bieden, gaande van onderhoud tot verzekering.


De toekomst is elektrisch

Daar zijn we bij Coast Motor Knokke rotsvast van overtuigd. Wist u dat Audi inmiddels meer dan 20 volledig elektrische en plug-inhybride modellen in zijn aanbod heeft? 

Niet zeker of overstappen naar elektrisch rijden voor u de juiste beslissing is? Samen maken we de juiste keuze, op maat van uw behoeften.

Ik wil meer info over elektrisch rijden

Plug-inhybride: het ideale compromis

Hybride wagens combineren een traditionele verbrandingsmotor met een elektromotor. Hiermee kunt u uw dagelijkse woon-werkverkeer al elektriseren en op die manier uw brandstofverbruik verminderen. De elektrische motor is gemakkelijk op te laden aan een laadpunt of aan een aangepast stopcontact bij u thuis.

Audi groepeerde het plug-inhybride gamma onder de naam TFSI e. TFSI slaat op een benzinemotor, de letter ‘e’ staat voor de elektrische versie.

Q5 TFSi-e

Elektrisch volgens Audi: gemaakt voor de mobiliteit van morgen

De elektrische modellen van Audi zijn het bewijs dat u ook zonder klassieke brandstoffen verre afstanden kunt afleggen. Ze hebben een grote autonomie (> 400 km volgens de WLTP-normen) met een hoog koppel en ze zijn uitgerust met innovatieve technologie zoals intelligent energiebeheer.

Bovendien laten elektrische wagens – en de bijbehorende laadinfrastructuur – u genieten van heel wat fiscale voordelen. Kom gerust langs om samen alle voordelen te overlopen.

Audi e-tron Sportback
Onze showroom bezoeken

De eerste stap naar uw nieuwe wagen? Die start in onze showroom. Langs de Natiënlaan 111 in Knokke-Heist ontvangt ons team u met open armen.

Een offerte aanvragen

Benieuwd of uw droomauto binnen handbereik ligt? Vraag dan een offerte aan! Bekijk zeker ook onze uitgebreide financieringsmogelijkheden.

Een testrit boeken

Een nieuwe wagen kopen, dat doet u niet elke dag. Tijdens een testrit ontdekt u hoe het écht voelt om het stuur in handen te nemen.