Ontdek hier onze verlengde saloncondities

Audi logo

Je nieuwe Audi, nu met méér voordeel!

  • Optievouchers om je nieuwe Audi uit te rusten met extra opties en optiepacks.

  • Extra overnamebonus.

  • Uitzonderlijke korting op de Audi Sport Editions en een indrukwekkend klantenvoordeel.

  • Korting op een laadstation van Electric by D’Ieteren (EDI) of een Audi Electric-bonus op alle plug-inhybride en elektrische modellen uit het Audi-gamma.

  • Interessante maandaflossingen in Private Lease-formule.

Meer info over Audi-saloncondities

Meer gemak

Méér dan alleen wagens. Van voordelige financieringen en verzekeringspakketten tot onderhoudscontractenWij ontzorgen jou volledig met onze mobiliteitsoplossingen van A tot Z!  

 

Maak hier je afspraak met een verkoper

Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle prijzen zijn incl. btw. De aanbiedingen zijn geldig voor particulieren van 01/02/2023 tot en met 27/02/2023 in het deelnemende netwerk en zolang de voorraad strekt. Offerte onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt. De nieuwe aangekondigde totaalprijs inclusief alle mogelijk kortingen omvat het bedrag van de overnamepremie. Afbeeldingen zijn enkel ter illustratie. Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, is louter informatief en houdt geen contractueel verkoopaanbod van D'Ieteren in, noch van Coast Motors Knokke. Deze informatie kan te alle tijden worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving noch verplichting. De gebruiker erkent dat D'Ieteren het recht heeft om op om het even welk ogenblik de beschikbaarheid van de website te onderbreken omwille van onderhoud of actualisering. Gelieve contact op te nemen met Coast Motors Knokke om de juiste informatie te verkrijgen met betrekking tot de prijzen, specificaties van de voertuigen, leveringstermijnen, algemene verkoopsvoorwaarden en toepassingsgebieden van onze waarborgen.
Contacteer je concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van je voertuig.
De overnamepremie is onderworpen aan voorwaarden. Het bedrag van de premie zal aan de overnamewaarde van je huidige voertuig worden toegevoegd. Het overgenomen voertuig moet volledig zijn en minstens 6 maanden zijn ingeschreven op naam van de koper. De waarde van het overgenomen voertuig moet minstens € 500 incl. btw bedragen. Eén overnamecheque per aankoop.