Ontdek hier onze straffe saloncondities¹

 

Audi logo

Je nieuwe Audi, nu met méér voordeel!

  • Optievouchers om je nieuwe Audi uit te rusten met extra opties en optiepacks.

  • Extra overnamebonus².

  • Uitzonderlijke korting op de Audi Sport Editions en een indrukwekkend klantenvoordeel.

  • Korting op een laadstation van Electric by D’Ieteren (EDI) of een Audi Electric-bonus op alle plug-inhybride en elektrische modellen uit het Audi-gamma.

  • Interessante maandaflossingen in Private Lease-formule.

Meer info over Audi-saloncondities

Jouw Salonvoucher naar wens

Maak je Audi even uniek als jezelf. Rust hem uit volgens jouw wensen, dankzij een tijdelijk voordeel op opties en packs. Geniet van dit aanbod door de voucher voor het Audi model van jouw keuze te downloaden, en ermee naar uw Coast Motors Audi verdeler te gaan.
 

Download je voucher

Audi voucher

Antwoord op al je vragen

Méér dan alleen wagens. Van voordelige financieringen en verzekeringspakketten tot onderhoudscontractenWij ontzorgen jou volledig met onze mobiliteitsoplossingen van A tot Z!  

 

Maak hier je afspraak met een verkoper

Let op, geld lenen kost ook geld.

1. Alle prijzen zijn incl. btw. Algemene voorwaarden Saloncondities 2024: Geldig voor privé-klanten & ‘Business Customer’ klanten voor een nieuw klantencontract voor de periode van 5 december 2023 tot en met 31 januari 2024 (inbegrepen) voor uiterste leverdatum op 31/12/2024 (Audi Q5: 28/02/2025). Indien uw bestelling is getroffen door een restrictie in de productie of een latere levertermijn dan deze uiterste leverdatum, zal u toch van de commerciële voorwaarden kunnen genieten. Offerte onder voorwaarden en zolang de voorraad strekt. De nieuwe aangekondigde totaalprijs inclusief alle mogelijk kortingen omvat het bedrag van de overnamepremie. Afbeeldingen zijn enkel ter illustratie. Alle informatie die via deze website wordt verstrekt, is louter informatief en houdt geen contractueel verkoopaanbod van D'Ieteren in, noch van Coast Motors Knokke. Deze informatie kan te alle tijden worden aangepast, zonder voorafgaande kennisgeving noch verplichting. De gebruiker erkent dat D'Ieteren het recht heeft om op om het even welk ogenblik de beschikbaarheid van de website te onderbreken omwille van onderhoud of actualisering. Gelieve contact op te nemen met Coast Motors Knokke om de juiste informatie te verkrijgen met betrekking tot de prijzen, specificaties van de voertuigen, leveringstermijnen, algemene verkoopsvoorwaarden en toepassingsgebieden van onze waarborgen.
Contacteer je concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van je voertuig.
2. De overnamepremie is onderworpen aan voorwaarden. Het bedrag van de premie zal aan de overnamewaarde van je huidige voertuig worden toegevoegd. De waarde van het overgenomen voertuig moet minstens € 500 incl. btw bedragen. Eén overnamecheque per aankoop.
De overnamebonus is van toepassing op alle versies binnen het model met uitzondering van de RS-modellen (maar wel van toepassing op de Audi RS e-tron GT).
Voorwaarden:
- Minimum waarde: de overgenomen wagen dient een minimumwaarde te hebben. Neem contact op met uw Audi verdeler voor extra info.
- De overgenomen wagen moet gedurende 6 maanden ingeschreven zijn geweest.
- De overgenomen wagen moet ingeschreven zijn op naam van de klant die de nieuwe wagen koopt.
- De wagen moet effectief door de Audi verdeler overgenomen worden.