verkoop
Verkoop

Ons hele team staat voor u klaar om u te adviseren bij de aankoop van uw nieuwe droomwagen. Samen gaan we op zoek naar het model dat het beste bij uw levensstijl, uw gezinssituatie en uw budget past.

Onderhoud en herstellingen

Bij Coast Motors Knokke kiezen we resoluut voor een samenwerking op lange termijn. Dat betekent dat u ook bij ons terechtkunt voor een onderhoud of herstelling aan uw wagen. In onze werkplaats maken wij voor onze klanten het grote verschil! 

carrosserie
Carrosserie

Schade aan het koetswerk en de gelakte onderdelen als gevolg van een ongeval worden door de carrosserieafdeling van Coast Motors Knokke hersteld. Wij doen dit op een professionele manier en volgen daarbij de instructies van de fabrikant.

bandenhotel
Bandenhotel

Hebt u geen ruimte of geen zin om uw banden bij u thuis te stockeren? Ook daaraan hebben we gedacht! In ons bandenhotel kunt u uw zomer- en winterbanden zonder zorgen opslaan. We bewaren ze in optimale omstandigheden, zodat u in alle veiligheid de weg op kunt. 

Financieringen & verzekeringen

Zowel voor particuliere als professionele klanten bieden we bij Coast Motors Knokke een ruime waaier aan financierings- en leasingformules en bijbehorende verzekeringen. Onze medewerkers vertellen er graag alles over. 

accessoires - expresso machine
Accessoires

Uw wagen is een comfortabele cocon tijdens werkverplaatsingen, maar biedt ook plaats aan uw gezin, uw huisdier of alles wat u nodig hebt om te genieten van uw vrije tijd. In stijl op weg? Dan zijn onze accessoires de perfecte manier om uw wagen net dat tikkeltje meer persoonlijkheid te geven.