Financieringsformules voor particulieren

Autocredit
 • Betaal enkel het werkelijke gebruik van uw voertuig.
 • Geniet van vaste en lagere maandelijkse afbetalingen.
 • Vermijd risico's dankzij de gegarandeerde restwaarde.
 • Geniet van flexibiliteit op het einde van het contract: u koopt uw voertuig tegen de vooraf vastgelegde restwaarde of ruilt hem in voor een nieuwe.1
Personal Lease
 • Huur uw voertuig op lange termijn en geniet van alle voordelen die normaal alleen voor zakelijke klanten gelden. 
 • Beheer uw budget: een vast bedrag per maand inclusief een reeks diensten à la carte.
 • Vermijd alle verplichtingen m.b.t. aankoop, onderhoud en doorverkoop van uw voertuig.
 • Kies een nieuw voertuig telkens u uw contract vernieuwt.2
Klassieke Financiering
 • Betaal elke maand een vast bedrag.
 • Geniet van een scherpe interestvoet.
 • Op het eind van het contract is uw wagen volledig terugbetaald.3

Financieringsformules voor professionele klanten

Financiële Renting

Behoefte aan mobiliteit en flexibiliteit? Met een Financiële Renting4 brengt u de maandelijkse huur in als bedrijfskosten. Dankzij de aankoopoptie kunt u op het einde van het contract het voertuig tegen een vooraf vastgelegde prijs overkopen.
 

Financiële Leasing

Met een Financiële Leasing4 schrijft u uw voertuig af op de balans van uw bedrijf. Op het einde van het contract kunt u het voertuig tegen een vooraf vastgelegde prijs overkopen.
 

Verhuur op Lange Termijn

Maak het uzelf gemakkelijk! Met een Verhuur op Lange Termijn4 huurt u een bedrijfswagen, diensten inbegrepen, die u na afloop van het contract terug inlevert.

Klassieke Financiering

U wordt liefst meteen eigenaar van uw Audi? Met de Klassieke Financiering4 spreidt u uw terugbetalingen in de tijd.

Verzekeringen op maat

Als u helemaal zonder zorgen de baan op wilt, dan hebt u uiteraard ook een goede autoverzekering nodig. En bij voorkeur eentje die niet alleen uw wagen optimaal beschermt, maar ook de chauffeur en eventuele passagiers.

We bieden verschillende verzekeringsformules aan, die uitgebreide dekkingen omvatten voor zowel materiële als lichamelijke schade. Neem gerust contact op met ons team, we bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact met ons op

1 AutoCredit = lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag op maximaal 60 maanden. Op het moment van ondertekening van deze lening op afbetaling, zal D’Ieteren Lease n.v. (Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - België – RPR Leuven - KBO 0402623937), een dochteronderneming van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., u een verkoopoptie aanbieden waarmee zij zich ertoe verbindt om aan het einde van de lening en onder bepaalde voorwaarden uw voertuig over te kopen voor een prijs die gelijk is aan het laatste termijnbedrag die verschuldigd is onder de lening op afbetaling en deze prijs aan Volkswagen D’Ieteren Finance te betalen als volledige of gedeeltelijke betaling van de nog verschuldigde laatste maandelijkse betaling. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., kredietgever en adverteerder, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50, KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, verbonden agent van Cardif Assurance Vie (code 979), IBAN rekening: BE 97 4829 0680 3149. info@vdfin.be.
2 Personal Lease = product afgesloten bij D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance). Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg 679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058). IBAN: BE10 0016 0246 9504. info@vdfin.be.
3 Klassieke Financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen. Adverteerder voor het krediet: Volkswagen D’Ieteren Finance n.v. waarvan Audi Financial Services een commerciële benaming is, Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, verbonden agent van Cardif Assurance Vie (code 979), rekening IBAN: BE 97 4829 0680 3149. info@vdfin.be.
4 Verhuur op Lange Termijn, Financiële Renting en Financiële Leasing zijn producten afgesloten bij D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance). Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg 679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058). IBAN: BE10 0016 0246 9504. info@vdfin.be.