Hebt u een onderhoud of herstelling nodig? Dan staat ons Service-team zelfs op zaterdag voor u klaar om uw wagen in perfecte conditie te houden! In onze werkplaats kunnen wij voor onze klanten het grote verschil maken. Onderhoud, herstelling, carrosserie, accessoires, banden, … u kunt bij ons voor alles terecht. 

Het voltallige en vertrouwde Coast Motors team verwelkomt u graag en staat steeds tot uw dienst om u zorgeloos rijplezier te bezorgen. En weet u wat daarbij de mooiste beloning is? De glimlach op het gezicht van onze klanten. Daar doen we het voor. Elke dag opnieuw.  


 

Openingsuren

Voor alle praktische info (telefoonnummer, e-mail, adresgegevens, openingsuren van onze concessie) bent u hier aan het juiste adres. 

Laatste nieuws

Benieuwd naar wat er reilt en zeilt bij Coast Motors Knokke? Op onze nieuwspagina leest u wat er leeft in onze concessie, zowel voor als achter de schermen. 

Fleet & Business

Bij Coast Motors werken we niet alleen voor particuliere klanten. Ook ondernemers zijn bij ons aan het juiste adres. Benieuwd welke oplossingen we voor uw vloot kunnen uitwerken? Klik dan snel door! 

Ontdek onze locatie

Audi

COAST MOTORS KNOKKE

Natiënlaan 111, 8300 Knokke-Heist