Een tankkaart…

Stond je recent ook met grote ogen te kijken naar de brandstofprijzen aan de pomp? Dan sla je met onze actie twee vliegen in één klap. Wanneer je vóór 15 oktober een tweedehandswagen uit onze selectie koopt, dan krijg je er een brandstofkaart bovenop! Aan de Q8-tankstations mag je tot € 1.000 spenderen*. Dat is toch mooi meegenomen, toch?


… of korting op een nieuwe fiets ...

Geen tankkaart, maar liever korting op een fiets? Dat kan ook!
Een stadsfiets, een elektrische fiets, een nieuwe fiets voor de kinderen, een vouwfiets om mee te nemen op de trein,… In de winkels van fietsketen Lucien vind je een fiets op maat van elke verplaatsing! Waar wacht je nog op? Neem een kijkje in het aanbod van Lucien.

... bij aankoop van een tweedehandswagen uit onze selectie

Ben je op zoek naar een tweedehandswagen van topkwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Alle wagens uit ons tweedehandsgamma zijn grondig getest, en helemaal klaar voor een nieuwe eigenaar.

Ontdek het volledige aanbod

Niet gevonden wat je zocht?

Wij zoeken voor jou! Laat ons weten welke wagen perfect bij jou en je gezin zou passen, dan gaan wij in ons uitgebreide netwerk meteen op zoek naar de auto van je dromen!

Merk*
Brandstof*
Versnellingsbak

Audi Approved :plus garantielabel

  • Grondig gecontroleerd op 111 punten
  • Met levenslange bijstand
  • Van 0 tot 72 maanden oud
  • 2 tot 5 jaar garantie
  • Maximum 150.000 km
  • Voorzien van een up-to-date Audi-onderhoudsboekje en een bekende voorgeschiedenis

                                                                                                              Naar Audi Approved :plus

 

* De actie loopt van 15 september 2022 t.e.m. 15 oktober 2022. Het aanbod is enkel geldig voor particulieren en zelfstandige ondernemers, op een specifieke selectie aan tweedehandswagens die in de concessies en het tweedehandscenter van Coast Motors Knokke staan. De korting varieert van € 500 tot maximaal € 1.000 incl. btw. Verdere info en voorwaarden in onze concessies.